Vi tilbyder

Vi tilbyder

Bryllup


Skal vi gøre dit bryllup uforglemmeligt?

Hos Blomsterværkstedet har vi naturligvis lige, hvad der skal til, når brylluppet står for døren. Vi har altid et stort og eksklusivt udvalg af brudebuketter og knaphulsblomster til et hvert bryllup.

Vi står gerne til rådighed med råd og vejledning vedrørende buketter og blomster. Du kan vælge mellem flere forskellige dekorationsmetoder, når du skal bestille din brudebuket. Vælg bland andet mellem; brudebuket med håndtag, brudebuket med håndtag og nedhæng, brudebuket med håndbundet håndtag samt muffedisse brudebuket. Vælg din brudebuket i ønsket prisklasse, farver og blomster, og få din drøm gjort til virkelighed.


Som du kan se på billederne, udsmykker vi naturligvis også bryllupsbiler, og ved du hvad... VI ELSKER DET!

Begravelse

Begravelsesbuketter

Gør noget ekstraordinært ud af den sidste hilsen til én du har haft kær, med smukke personlige buketter fra Blomsterværkstedet. Vi står altid behjælpelige med bårebuketter, dekorationer, hjerter, kranse og kistepynt. Vi har stor erfaring i levering til begravelse - skulle du få brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os. At bestille kistedekorationer direkte ved din blomsterhandler giver en klar fordel ved personliggørelse af kistedekorationerne. Vi tager udgangspunkt i personen og det liv, der er levet. Her lægger vi stor vægt på farver og symbolik.Vi tilbyder desuden begravelsesbånd til alle vores dekorationer, og er det ikke vist sammen med din valgte begravelsesbuket, kan du bestille det via linket i venstre side. Vi sørger for gratis levering til det angivede sted og tidspunkt.   

Begravelseshjerter
Med et begravelseshjerte kan du sige farvel til din kære med masser af kærlighed. Et hjerte viser hvor følelsesmæssigt involveret man er med den person som er modtagere, og derfor er en hjertedekoration et ideelt valg til en begravelse. Udover det, er en hjertedekoration også et symbol på evig kærlighed som vi på en eller anden vis har svoret modtageren på et tidspunkt i livet, og ved at lade dette være det sidste mellem jer lader man den evige kærlighed stå bi. Vi laver hjertet lige som du ønsker det, og i lige de blomster samt farver, der er symbol på dig og den afdødes evige kærlighed.


Begravelseskrans

Her på siden kan du se Blomsterværkstedets udvalg af begravelseskranse. Begravelseskransen er sammen med kistepynten den mest centrale del af blomsterdekorationen i kirken under en begravelse. Derfor er det vigtigt, at begravelseskransen tager sig smukt ud. Blomsterværkstedets udvalg af begravelseskranse strækker sig over adskillige farvenuancer og udformninger, der vil kunne passe til alle typer af kister og alt, hvad der ellers er af blomster i kirken. Blomsterværkstedet har både meget klassiske kranse, mangefarvede kranse og rundpyntede krans. Med en begravelseskrans fra Blomsterværkstedet kan du være sikker på at få en smuk kiste.

Planter


Skal vi sætte kulør på dit hjem?

Hos Blomsterværkstedet har vi naturligvis alt hvad der skal til, når hjemmet skal fyldes med flotte planter. Vi har altid et stort og eksklusivt udvalg af planter og grønt til inde og ude. Hos os kan du være sikker på at købe en stærk og smuk stueplante af høj kvalitet, som kan holde længe.


Vi står gerne til rådighed med råd og vejledning vedrørende planter og sammenplantninger. Du kan vælge mellem flere forskellige typer, når du skal grønt til hjemmet. Vælg bland andet mellem; kaktusser, buske, træer, osv.


Vidste du at grønne planter i hjemmet bidrager til et sundere indeklima, både i kraft af deres evne til at omdanne CO2 til ilt, samt hæve luftfugtigheden i hjem eller kontorer hvor der er problemer med tør luft.


Skab liv i hjemme med grønne planter!

Specialiteter og delikatesser


Vin og chokolade i høj kvalitet - hvordan lyder det?

Vi udbyder en lang række forskellige specialiteter, der alle er nøje udvalgt. Hensigten har været at udbyde de produkter, vi tænker vil falde i vores kunder smag. Derfor er det muligt at vælge kvalitetsprodukter der rummer alt fra fyldte chokolader, delikat kaffe, smagsfulde vine til specialøl, gavekasser og lakrids af blandt andre Johan Bülow. 

Du kan skabe din egen gaveløsning med en blanding af vin, øl og lækre delikatesser. Der er mange muligheder og vi hjælper dig derfor gerne med at finde den helt rigtige løsning, der dækker dine behov. 

Vi holder os opdateret og er altid på udkig efter nye spændende produkter og udvider sortimentet kontinuerligt. Vi er åbne for forslag og vil meget gerne give råd omkring hvordan specialiteterne kan sammensættes.


Åbningstider

 

 

Mandag - Fredag: 9.30 - 17.00

Lørdag: 9.00 - 13.00
Søndag: LUKKET


Copyright © All Rights Reserved